Wat is Office-Workers

Office-Workers is de detacheerder op het gebied van administratief personeel. Iedere onderneming is op zoek naar de juiste mensen, wil deze snel vinden en het liefst in een keer een schot in de roos. Dat zijn exact de aspecten die bij Office-Workers centraal staan, de juiste mensen, het juiste moment, de hoogste kwaliteit.

De juiste mensen, op de juiste plek

Uiteindelijk komt het allemaal neer, op dat ene belangrijke onderdeel van HR: ‘De juiste mensen, op de juiste plek’. Maar hoe doe je dat?

Bij Office-Workers leggen wij altijd de focus op het specialisme dat de onderneming zoekt en/of het specialisme dat de professional heeft. Hierbij is er altijd een gemeenschappelijk en overkoepelend specialisme, de administratieve sector. Door de focus die wij leggen op het specifieke specialisme in combinatie met de persoonlijke touch die wij aanbrengen, komen wij tot een mooie match voor onderneming en professional.

‘Weten waar u staat, dat is waar het om gaat’ 

Wie zit er achter Office-Workers

Wie Office-Workers zegt, zegt Gerard Schreuder. Gerard is sinds 1999 werkzaam binnen de administratieve dienstverlening en in het bezit van MEAO en Moderne Bedrijfsadministratie (MBA). 

‘Onze houding is besmettelijk: We moeten onszelf omringen met mensen die het beste in ons naar boven halen’

Gerard is empathisch, betrouwbaar, heeft een oog voor talent en in de loop der jaren de nodige ervaring en expertise opgebouwd. De open en enthousiaste houding van Gerard is besmettelijk en dat in combinatie met zijn expertise maakt dat hem voor iedere professional de ideal carrièrecoach

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!